9.9.2012

Lakas

Syksy tekee kovasti tuloaan! Me nautimme siittä suunnattomasti - keli on aivan täydellinen lenkkeilyyn (jos ei sada kovaa), uudistumisen aikaa, luonto on kauneimmillaan. Ainoa huono puoli syksyssä on se että kuvia tulee otettua huomattavasti vähemmän tytöistä ja noin ylipäätään. Tänään nappasin muutaman kuvan ihan täällä kotosalla, mutta Pika ei oikeen ollut haltioissaan tästä ideasta. Pari ihan hyvää otosta saatiin aikaan (jo jostain kumman syystä itse olen niissä parissa!). Ehkä minä kohta taas alan kuvailla aktiivisemmin, mutta aina kun ollaan ulkona hyvillä kuvailu paikoilla niin on pimeää.
Kuluneella viikolla vierailtiin mm. Puijolla ja jossain kulttuuri polulla. Molemmat paikat olivat aivan ihanteellisia kuvauspaikkoja, mutta koska kello oli jo ties mitä niin.. Tytöt tykkäävät lenkkeillä pimeässä metsässä ja itsekin nautin siittä suunnattomasti. Puijon lenkillä Pikalla oli heijastin valjaat ja Orbiloc -valo ja Yoyolla heijastinliivi. Totesin, että Pikalle oli saatava heijastinliivi ja molemmille tytöillä omat valot. Valot on nyt hoidettu, joten jos metsissä juoksee sininen sekä valkoinen valopilkku niin siellä Pika ja Yoyo kirmaa. Ensi viikolla Pika saa oman pinkin Hurtan LG Micro -heijastin liivin. Meidät (tai siis koirat - kröhöm..) näkee kohta kunnolla!



1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! :)

    Tässä mummullekin esittelin Pikan uusia kuvia, ni kommenttina tuli, että eikö tuo muka ole Hippu!? <3 Meidän pitäisi pitää identtisille kaksosille oma kuvauskerta, nyt kun Pikalla on tuota tukkaakin viime kertaan verrattuna, ni menee viä entistä enemmän täydestä :D

    VastaaPoista