29.4.2013

RUN, RUN, RUN!!

Kevät on tulossa ja nyt on aika aloittaa juokseminen. En ole juossut kahteen vuoteen kunnolla, koska ensinnäkin varusteeni ovat olleet ihan älyttämän huonot itselleni. Olen juossut Inov8llä, mutta ne eivät sovellu minulla tuohon tavalliseen juoksemiseen. Agilityssähän ne ovat minulle aivan jumalaisen hyvät. Huonot varusteet ovat aiheuttaneet minulle aivan jumalattomia penikkasärkyjä. Jalat ovat olleet tulessa ja niiden aukominen fyssarilla on tehnyt aivan älyttömän kipeää.
Nyt päätin satsata kunnon kenkiin, jotta saisin kasvatettua juoksukuntoani. Ajatuksena olisi nostattaa kestävyyttä ja vauhtia, jotta pysyn tulevaisuudessa Pikan perässä radalla ja tietenkin painoa olisi tarkotus pudottaa tästä jo pudonneesta lisää. Katsotaan mitä tästä tulee ;) Pika ainakin tykkää kovasti juosta meidän kanssa ja sen juokseminen on kaunista reipasta ravia. Yoyoa puolestaan saa raahata perässään, jos sille laittaa juoksemiseen parhaiten sopivat valjaat.




Toisenkinlaista juoksemista on meillä ilmassa. Eilen bongasin että Pika aloitti vihdoin (jo monta kuukautta odotetut) juoksunsa. Nyt kun se Yoyo seurais vielä perässä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti