3.1.2013

Höpö

Pika on kyllä aivan omanlaisensa persoona ja on keksinyt kaikenlaista omituista ihmeteltävää tässä  Joulun ja Uuuden vuoden pyhien aikana, joista on pakko kirjoittaa pieni postaus tänne. Ne jotka ovat harkinneet menevänsä katsomaan Piin elämää -elokuvaa turha vaivautua. Tulkaa meille katsomaan Piin ihmeellistä elämää!

*Ostin tytöille joululahjaksi naudan putkiluut (=monen koiran super herkku) ja annoin ne päivää aikasemmin tytöille, koska niistä riittää syötävää vaikka kuinka paljon. Noh, Yoyo syöksyi omansa kimppuun ja oli aivan tohkeissaan. Mitä teki Pika? Nuuhkaisi luuta pyöri sen ympärillä välillä luuta tökkien ja totesi ettei tämä ole mitään syötävää. Muutamina päivinä tajosimme luuta Pikalle saaden joka kerta saman ihmettely reaktion ja poistumisen luun luota. Parin päivän jälkeen Pika alkoi tutkia Yoyon luuta ja lopulta innostui nyrsimään sitä ulkopinnalta ja ihastui luuhun. Nyt se nyrhi koko ajan luuta. Annoimme Pikalle oman luun. Siittä syötiin innoissaan päällinen, mutta sisusta neiti ei vaan tajunnut ja se jäikin Yoyolle.

*Keppi ulkona joka törröttää hangesta. Onhan sitä ehdottomasti kokeiltava eikö?! Noh nuskaisu tökkäisy ja oksennus. Noh näinhän fiksu koira toimii!

*Joulukuusi. Siinä vasta riittikin ihmeteltävää. Puu sisällä. Sitä haisteltiin tökitiin ja maisteltiin vaikka ja kuinka paljon koko vierailun ajan.


Siinäpä muutamia omituisuuksia tältä koiralta.

PS. Pika täyttää tänään 11 kk <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti