17.9.2013

Sirkus

Viime lauantaina käytiin molempien tyttöjen kanssa kisaamassa Varkaudessa. Näistä kisoista jäi jälkipolvillekin kerrottavaa vaikka ei hyvien tulosten osalta.

Pika:
Ykkösten hyppäri oli tällä kertaa ensi silmäykseltä helpohko, mutta... Savioja oli kyllä keksinyt sellaiset källit estekulmiin, että tiesin ettei meillä ole mitään mahiksia selvitä radasta ilman virheitä. Vaikka Pika alkaa sinäänsä olla estevarma niin tällä hetkellä meillä on päällä perus sheltti vaihe päällä eli ollaan hyvin ohjaajassa kiinni ja ohjaajan liikkeelle herkkiä. Radan alku oli yhtä kaarta, joten ensimmäinen virheemme tuli esteellä kolme, kun Pika juoksi esteen ohi tohkeissaan minun perään. En jäänyt korjailemaan virhettä vaan fiilistelimme eteenpäin. Samanlainen virhe tuli toistamiseen ja keppien aloitus ei ollut täysin tyylipuhdas, mutta hauskaa ja vauhtia meillä piisasi. Rengas onnistui tällä kertaa hienosti vaikka vauhti putkesta oli aikalailla sama kuin viime kisoissa.

Pikan radan jälkeen siirryimme odottamaan kolmosten alkua mummoni luo, joka asuu suht lähellä kisapaikkaa.

Yoyo hyppyrata:
Kolmosluokan hyppäri oli pienellä pyörityksellä höystetty perushyppäri. Ei mitään ihmeellistä radan osalta siis. Noh Yoyo päätti sitten järjestää shown! Enpä ole tällaista Yoyo nähnyt radalla aikoihin! Ensinnäkin Yoyo karkasi lähdöstä keskari pystyssä ja hymy huulilla. Tämän jälkeen Yoyo päätti sitten sinkoilla iiihan omia reittejään radan maalia kohti. Kolme karkaamista omille teilleen ja keppisekoilulla höystetty hassun hauska katastrofi oli kyllä toodella hauska meille molemmille :) Radan jälkeen Yoyo sai palkan ja päätti syödä samalla minun käden eli iso vekki sormeen muistoksi tästä radasta.

Ruokkis mummon luona, koska jätimme keskimmäisen radan välistä. En nähnyt alun perin tarvetta juoksuttaa Yoyoa kolmen radan verran, koska päivä oli muutenkin pitkä.

Yoyon agilityrata:
Hyppyrata oli aivan kaaamean oloinen rata. Juuri sellainen joka motivoi minua tekemään hommat täysillä ja näyttämään että me pystytään tähän. Tosin jos Yoyon vire olisi samanlainen kuin hyppärillä rata olisi täysi katastrofi. Mutta! Yoyo oli aivan eri koira! Sama hymy oli toki naamalla, mutta keskittyminen oli mahtava.Runtattiin vaikeahko rata läpi asenteella läpi! Kaikki neljä kontaktia (puomi x2, keinu ja A) onnistuivat hirmu hyvin, mutta vikalta esteeltä kielto. Tuomari oli tehnyt sellaisen källi kulman, että kun vähän jäi jälkeen niin este oli haastava hakea oikein.
Noh palkintoja ei tullut, mutta sitäkin parempi mieli jäi kisoista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti